volierebouw aduardBekijk ook onze bedrijfsfilm over kooien , kattenrennen en voliere


Na 11 jaar een dierenspeciaalzaak te hebben gehad ,hebben wij ons in 2005 geheel gespecialiseerd in het bouwen van voliere s kattenrennen ,aluminium kooien en andere dierverblijven .

Op deze pagina willen wij u een impressie geven van wat wij reeds gebouwd hebben. Wij bouwen zowel voor particulieren als voor dierenambulances,dierenpensions, groene scholen .e.d. Van een simpel volierepaneel t/m een op maat gemaakte ,geplaatste en ingerichte voliere . Mocht u na het bekijken van deze pagina's vragen hebben of een offerte wensen dan kunt u gerust bellen of mailen. Samen komen we er wel uit.

groeten

Team Dierenzaak Aduard volierebouw

Dierenzaak Aduard Burg. Seinenstraat 3a(ingang Hofstraat) 9831 PT Aduard

Tel.050-4031670 mailto:info@dierenzaakaduard.nl


we bouwen een complete voliere , of een design voliere , design volières vogelvoliere ook ronde volierepanelen met morsranden volière panelen , volièrepanelen , kattenkooien Onze katterennen en kattenren zijn prachtig We hebben los ook alle voliereonderdelen te koop kattenverblijf of een poezenverblijf. maar ook gewoon een kattenkooi of kattenren We maken ook volière elementen , kattenrennen , kattenkooien en kittenrennen hebben voor ons geen geheimen het nieuwste is kattenomheining .volieres bouwen doen we de hele dag dat heet volierebouw en volière delen in Groningen en in Roden , oude pekela maar ook in Friesland en Drente een volière ook een volière of volieres en natuurlijk buitenvolieres kunnen we bouwen duivenspoetnik spoetnikken met aluminium en slagvast kunststof ook wel duivenspoetnikken geheten of gewoon spoetnik werpkisten werpkist puppieren hondenbank hondenbankje van trespa volieres,voliere aluminium kooien , kooienbouw,aluminium kattenrennen voor een veilige omgeving volierebouw en ook nog kooienbouw,aluminium rennen aluminium Duivenrennen ,duiven spoetnik,duiven uitkijkers en kattenverblijven van aluminum panelen aluminium kokerprofiel . polycarbonaat daken warmtelampekappen , kippenhokken,,schouwlamp, hokken, rennen, konijnenhokken, duiventil, volière ,volière, een aluminium kattenren dierenbenodigheden ,aluminium kooien kattenrennen en kattenkooi maar ook voor de kleintjes een kittenkooi ook wel kittenren genoemd . Zitstokken in div maten. , kooien , kooienbouw , volierebouw, aluminium kooien,gaas, Ook kweekkooien of kweekboxen voor alle volieregaas gaas en kunststof buisverbinders broedkooien en broedkasten onderhoudsvrij behoren tot de mogelijkheden kattenrennen kippenren en papegaaienkooien ook aluminium panelen en hel mooie dierverblijven , Aluminium panelen en rekken op maatgemaakt met kunststof morsrand. duivenkijkers , huisdieren en ook aluminium volières , Spoetnik voor duiven van aluminium . En ook aluminium kooien en natuurlijk vogelvolieres , aluminium panelen en op maatgemaakte aluminium volieres aluminium rekken met gaas panelen met kunststof of met trespa bekleed opfok kooien of opfokkasten genaamd , aluminium volierebouw kattenrennen dierenrennen. duiven dringers ingebouwd thermostaten. We bouwen ook veel werpkisten en puppyrennen ,autoboxen en noem maar op hondenslaapbankje we bouwen aluminium volieres in aduard voliere volierepanelen hondenbanken en natuurlijk volierepanelen ,
vogelkooi op maat en voliere op maat poezen verblijf met kunststof randen.